Welkom bij Stropdassen.BE 

Stropdassen.BE is al jaren de absolute marktleider in de online verkoop en productie van Italiaanse zijden stropdassen. Wij zijn opgericht uit de passie voor herenaccessoires en dan met name stropdassen. Vanuit deze gedachte zijn wij gestart met de verkoop en productie van zijden stropdassen. Hoogwaardige kwaliteit stropdassen voor een betaalbare prijs. Stropdassen.BE bewijst al jaren dat het kan.

Stropdassen.BE is een professionele en solide onderneming die gespecialiseerd is in productie en verkoop van stropdassen en leveren deze aan zowel  particulieren en zakelijke klanten. Niet voor niets
kiezen veel bedrijven waaronder een groot aantal multinationals  voor de producten en service van Stropdassen.BE. Inmiddels verkopen wij onze stropdassen en  bijbehorende services in Duitsland, Frankrijk, Belgie, Luxemburg en Groot-Brittanie. 

Onze klantenservice heeft een naam hoog te houden.  Onze service weten de klanten al jaren te waarderen en vertrouwen op onze professionele organisatie. Niet voor  niets won onze Klantenservice onlangs "De warme douche Award"  van het Consumentenprogramma TROS Radar.

Door voortdurende ontwikkeling van ons aanbod en technische innovatie blijven wij op de hoogte van alle onwikkelingen op stropdassengebied. Niet alleen het volgen van modische trends maar ook op het gebied van milieubewust en verantwoord ondernemen. Dit zorgt  ervoor dat we snel en efficient kunnen inspelen op behoefte van onze klanten en kunnnen wij hen de beste kwaliteit voor een uitstekende prijs blijven bieden.