Trouwen? Dat verdient een mooie stropdas!

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Kies dan hier je eigen persoonlijke stropdas en die voor je naaste familieleden en vrienden. Alle belangrijke gasten met dezelfde stropdas is een stijlvolle manier om een persoonlijke touch aan de grote dag te geven. Populaire kleuren voor een huwelijk zijn hardroze, turquoise, lime en lichtblauw. Voor een extra mooi effect kunnen de stropdassen afgestemd worden op de stropdas van de bruidegom. Kies dan voor de gasten een stropdas in een tint donkerder of juist lichter dan de stropdas van de bruidegom. Draagt de bruidegom bijvoorbeeld een aqua stropdas? Kies dan voor de gasten een turquoise stropdas.

Op Stropdassen.NL vind je een uitgebreid aanbod aan stropdassen voor je bruiloft. Vrijwel alle stropdassen zijn in grotere aantallen direct uit voorraad leverbaar. Twijfelen jullie over de kleur? Wij sturen graag een stofstaal of proefstropdas op zicht. Trouwen is in! En steeds vaker kiezen bruidsparen ervoor om de vaders, broers, getuigen en ceremoniemeester(s) tijdens de bruiloft dezelfde stropdassen te laten dragen. Hiermee wordt op elegante en subtiele wijze de positie en/of functie van de heren die het dichtst bij het bruidspaar staan geaccentueerd. Anderzijds levert het natuurlijk ook een prachtig plaatje op, op deze bijzondere dag.

Speciale trouwdassen
Voor een extra persoonlijke trouwstropdas kan de tegenvoering voorzien worden van de trouwdatum of initialen van het huwelijkspaar. Dit wordt echt een hele bijzondere herinnering en is al mogelijk vanaf 10 stuks. Meer weten over stropdassen voor je huwelijk, of wil je graag een stropdas op zicht ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Tevens kunnen wij de stropdassen persoonlijker maken voor een luxe en exclusief tintje. Voor uw trouwdag gebruikt u natuurlijk niet uw zakelijke stropdas.

Stropdas met trouwdatum
Uw stropdassen kunnen wij voorzien van uw trouwdatum of de initialen van het bruidspaar. Wij nemen graag de tijd om voor u de perfecte stropdassen te vinden, bijvoorbeeld aan de hand van een stofstaaltje of een kleurcode van het feestthema. Als u een speciaal stropdassendesign in gedachten heeft die u niet in onze actuele collectie treft, kunnen wij deze op maat voor u maken.
Neem gerust contact op met onze klantenservice op +31(0)20-8200018 en laat u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Alvast een mooie dag gewenst door Stropdassen.nl!

 

A. B.

 

A. Laat uw bijzondere dag op subtiele en stijlvolle wijze terugkomen in uw stropdassen, een uniek geschenk voor de heren. 
B. Stropdas voorzien van initialen aan de voorzijde van de das, net onder de knoop. Geheel in stijl met het (kleur)thema van uw huwelijk.