Continuiteit is voor Stropdassen.nl uiteraard belangrijk. Wij investeren in groei en ontwikkeling van onze service en producten. Dit doen we al jaren succesvol. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen proberen wij een bescheiden bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. Dit doen wij op het gebied van productie, technologie en verpakking.

Productie

Voor de productie van onze stropdassen worden geen zware metalen en chemicalien gebruikt. Dit houdt in dat wij voor de kleurbaden van de zijde uitsluitend natuurlijke kleurstoffen gebruiken. Door het gebruik van deze giftige producten te vervangen door natuurlijke producten bij onze stropdassen voorkomen wij dat dit restafval in het afvalwater terechtkomt. En natuurlijke kleurstoffen zijn wellicht duurder dan de goedkopere chemische versies maar een mooie omgeving is voor Stropdassen vanzelfsprekend minstens zo belangrijk als een mooie stropdas.

Technologie

Voor de nr.1 stropdassen website maken wij gebruik van zeer klimaatvriendelijke servers. Onze servers worden gemonitord op stroomverbruik en worden door middel van speciale technieken niet overbelast waardoor er geen extra stroomverbruik plaatsvindt. Tevens compenseren wij ons CO2 verbruik. 

Verpakking

Uiteraard worden de stropdassen goed verpakt  voor verzending. U moet uw stropdas uiteraard in perfecte conditie en onbeschadigd ontvangen. Omdat wij op jaarbasis veel verpakkingsmateriaal gebruiken voor onze stropdassen, maken wij nu gebruik van 100% recyclebaar verpakkingsmateriaal. Facturen en pakbonnen worden uitsluitend nog per email verstuurd. Gemakkelijk, snel en milieuvriendelijk.